Hørup slægten


Jeg har stadig en masse ubesvaret spørgsmål angående Hørup Slægten. Min tipoldemor Johanne Marie’s far hed Jens Christian Hørup, og da hans far døde i 1837 i København, kom Jens Christian i pleje i Jylland.

Familien han var i pleje hos i 1845, boede i en lille by der hed Hørup og de havde dermed taget navnet Hørup som efternavn. Jeg har haft kontakt til en efterkommer af den slægt, og vi kan ikke finde ud af om Jens Christian var i familie med dem.

Umiddelbart tyder det ikke på det, men det lyder som et utroligt sammentræf at han skulle komme i pleje hos nogle fremmede der også hedder Hørup, så jeg må se om jeg kan løse det mysterium.

Noget andet jeg bakser med er Johanne Marie’s mor Ane fra Kr. Saaby, jeg kan ikke finde hende død nogen steder…..så også her er jeg igang med at lede.

Jeg har dog fundet Ane i live i 1911, så hun er blev gammel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *