Blogindlæg og spændende oplysninger

Velkommen til min hjemmeside, som handler om mine slægt og aner.

Jeg har valgt at tage udgangspunkt i mine bedsteforældre, og har lavet et menupunkt for hver af dem. Det kan selvfølgelig være en stor opgave at læse alt igennem, hvis det er noget specifikt man kigge efter.

Jeg er også i gang med at ligge gamle foto på det menupunkt der hedder “Gamle ukendte fotos”. Jeg har nemlig en del gamle billeder, som jeg ikke kan identificere, så hvis nogle kan hjælpe – vil jeg meget gerne på forhånd sige TAK.

Et andet menu punkt er “efterlysninger”, her er der mulighed for at kigge på det der volder mig udfordringer og som jeg er nysgerrig på at komme videre med. Så sidder du inde med nogle oplysninger, vil jeg gerne høre fra dig.

Ude i højre side, kan du læse mine forskellige indlæg, hvor jeg skriver om de oplevelser jeg har haft igennem et langt liv med slægtsforskning.

Du har også mulighed for at høre et interview med min mormor Ragnhild f. Nøhr, et interview jeg lavede i 1997, da hun var 80 år. Min mormor var den af mine bedsteforældre der levede længst, og derfor er det primært igennem hende der har været mulighed for at gøre slægten levende.

Endnu engang velkommen til siden som jeg håber du vil finde interesse i.